Tutustu tilaajan muistilistaan ennen kuin aloitat projektin.

Voit aina kysyä apua asiakaspalvelustamme ja autamme sinua löytämään sopivan tekijän.

 • 1. Löydä luotettava tekijä

  Kaikki maalausurakoitsijat ovat Tikkurilan asiantuntijoiden valitsemia. Valitse lähelläsi oleva ammattilainen Tekijäpankista, joka käyttää Tikkurilan korkealaatuisia tuotteita. Voit hakea ammattilaisia läheltäsi kirjoittamalla hakukenttään asuinkaupunkisi tai suoraan tekijän nimen.

 • 2. Lähetä yksityiskohtainen tarjouspyyntö

  Valitse sopivat tekijät klikkaamalla "Lisää tekijäksi" -nappia. Kaikki lisäämäsi tekijät löydät palvelun oikeasta yläkulmasta "Omat tekijät", josta voit lähettää heille tarjouspyynnöt.  Kuvaile maalausprojektisi ja lähetä tarjouspyyntö samalla korkeintaan kolmelle tekijälle. Mitä paremmin työ on kuvattu, sitä selkeämpiä tarjouksia saa. Tarjouspyyntö menee suoraan tekijöiden sähköpostiin, jotta prosessi olisi mahdollisimman nopea. Saat tästä myös varmistusviestin, jossa on tekijöiden yhteystiedot.

 • 3. Lähetä kuvia valituille tekijöille

  Kun olet urakoitsijan kanssa neuvotteluyhteydessä, kannattaa kuvilla tarkentaa kohdetta, jotta he saavat mahdollisimman tarkan kuvan siitä, mitä haluat maalausprojektiltasi.Ota kuvat pohjois- ja eteläpuolelta.

 • 4. Tee sopimus

  Tekijät toteuttavat maalausprojektisi laatimanne urakkasopimuksen mukaan Tikkurilan laatutuotteilla. Vältä turhat ristiriidat ja varmista, että urakkasopimuksessa on yksityiskohtaisesti kuvattu mm. tuotteet, haluttu menetelmä ja lopputulos.

  Urakkasopimusmalli on mallisopimus, jossa esitetään ne asiat, jotka urakkasopimuksen on hyvä sisältää. Tikkurila ei ole missään vastuussa sen pohjalta tehtävästä sopimuksesta, vaan sopimusmallin käyttäminen on tilaajan omalla vastuulla.

  Lataa urakkasopimusmalli

 • 5. Asiakaspalvelumme auttaa!

  Mitä asioita kannattaa selvittää kun on suunnittelemassa maalausremonttia sisälle tai ulos? Soita Tikkurilan Tekijäpankkipuhelimeen niin saat vastauksen kysymyksiisi. Palvelemme arkisin klo 8-19 numerossa 020 191 2010 ja sähköpostitse ammattilaiset@tikkurila.com.

 • 6. Anna palautetta!

  Voit antaa palautetta maalausprojektista tekijän esittelysivun kautta. Nostamme tekijäpankkiin myös kuvia onnistuneista maalausprojekteista. Lähetä omasi: info.fi@tikkurila.com.