Maalausliike JV Arvola

In my painters

Kun laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat hakusanoja kilpailulle, otathan yhteyttä. Hinta koostuu tehdystä työstä sopimuksen mukaisesti myös urakalla.

Olemme keskittyneet peltikattojen huoltomaalauksiin, ensimaalauksiin ja korjausmaalauksiin sekä puujulkisivumaalauksiin. Vanhat käsi-ja konesaumatut jalkaränneillä varustetut peltikatot ovat mieluisia kunnostaa, koska ne kestävät huollettuna läpi rakennuksen eliniän.

Vanhojen rakennusten puuvuoret ovat myös ikuista ja valikoitua materiaalia huollettuna asianmukaisesti. Lahovauriot puujulkisivussa korjataan aina. Hirsikorjaukset onnistuvat myös yhteistyökumppanin kanssa.

Käytän myös märkähiekkapuhallusta luonnonhiekalla kohteen niin vaatiessa esim. bitumialumiinimaalien poistoon. Suurin osa töistäni tulee vanhojen töiden perusteella. Maalarimestarin paperit sain vuonna 2009 Suomen suurlähetystössä Berliinissä ja mestarintyöt käsittelivät peltikattoja ja talonmaalauksia. Korkeapainepesut, homepoistot ja muovipinnoitekattojen ruiskumaalaukset onnistuvat myös omalla laitteistolla perinteisiä menetelmiä unohtamatta.

Soita niin katsotaan yhdessä mikä on talollesi parasta tehdä . Helsingissä teen noin viidesosan töistäni ja loput Pirkanmaalla.

Emme vaihda hyväksi koettuja materiaaleja kotisi ympäriltä vaan kunnostamme ne kestämään seuraavat 50 vuotta.

Työnäytteitä

Kasvojen kohotus

Näytä

Märkähiekkapuhallus

Näytä

Matkan varrelta

Näytä

Muovipinnoitettu peltikatto

Näytä

Pystyripaa huoltomaalattuna

Näytä

Saumapeltikatto

Näytä

Ulkoseinän maalaus

Näytä
Tässä voisi olla projektisi

Maalaustyöt

  • Katot

  • Puujulkisivut

Kaikki maalausurakoitsijat ovat Tikkurilan asiantuntijoiden valitsemia.

Lue lisää tilattavista maalaustöistä